Video Productie


Bedrijfsfilm

Wat is er mooier dan het presenteren van een bedrijf of organisatie met een professioneele bedrijfsfilm? Binnen een paar minuten krijgt de klant of kijker een compleet beeld van de functie van het bedrijf of de organisatie.

 

Aftermovie

De ´sfeer of power´ van een festival of evenement nog een keer beleven? Wij hebben een goede visie op hoe dit over kan worden gebracht bij de kijker. Dit resulteerd in het produceren van video’s die perfect aansluiten bij de doelgroep.

 

Promotievideo

Iets anders dan een bedrijfsfilm of aftermovie? Geen probleem! Wij kunnen video’s op maat produceren en deze aanpassen naar wens. Neemt u contact op!

 

Videobeelden

Wilt u liever alleen videobeelden, ookwel ‘raw footage’ genoemd, dan is dit natuurlijk ook  mogelijk. Deze beelden kunnen direct beschikbaar worden gesteld voor verder gebruik. Wij kunnen filmen in HD1080 of in professioneel 4K ultra-HD.

 

Dronebeelden

Helaas is het voor ons niet mogelijk om alleen drone beelden te leveren. Dit is alleen mogelijk in combinatie met bovenstaande 

 

 

 

Mol Media Solutions heeft de service ‘Video Productie’ verdeeld in drie pakketten, dit zijn: het gepersonaliseerde pakket, het video-only pakket en het ‘helping hand’ pakket. Hieronder kunt u lezen wat elk pakket inhoudt.

 

 

Gepersonaliseerd Pakket

Wij zijn in staat om het totaalpakket af te leveren, van planning tot productie en edit tot oplevering – wij regelen het totaalpakket zodat u dat niet hoeft te doen.

Video Only

Wij maken de beelden en geven deze aan u – job done. De beelden hoeven niet ge-edit te worden en er hoeft geen muziek toegevoegd te worden – wij filmen de beelden, u doet de rest.

Helping Hand

Heeft u een paar extra handen nodig? Of het nou een directe shoot, even achter de camera of hulp met de editing is – wij kunnen u helpen waar nodig.


Projecten waar we trots op zijn

Vacational Studies – Promotievideo